Ruladă din foi de napolitană, cremă de cocos și cremă caramel – Curcubeu pe cerul gurii

Ingrediente: 3 foi de napolitană

Ingrediente pentru crema caramel:

  • 250 g zahăr
  • 300 ml apă
  • 300 g biscuiți simpli
  • o fiolă esența de vanilie

Ingrediente pentru crema de cocos:

  • 250 g zahăr
  • 100 ml apă
  • 250 g unt
  • 280 g lapte praf
  • 200 g nucă de cocos

Mod de preparare:

1. Pentru început, pregătim crema caramel. Într-un vas, caramelizăm zahărul. Adăugăm apa și amestecăm bine.

2. Cu ajutorul unui blender, mărunțim biscuiții. Adăugăm siropul pregătit anterior și amestecăm până la omogenizare. La final adăugăm esența de vanilie.

3. Pentru crema de nucă de cocos, pregătim siropul de zahăr. Adăugăm untul, nuca de cocos, laptele praf și amestecăm, la foc mic, 2-3 minute.

4. Pentru a forma prăjitura, tapetăm o foaie de napolitană cu 2-3 linguri de cremă caramel. Pe deasupra, adăugăm 2-3 linguri de crema de nucă de cocos.

Formăm o ruladă, pe care o învelim într-o folie alimentară. Procedăm la fel până terminăm toate ingredientele.

Poftă bună!