Ingrediente pentru blat:

  • 300 g biscuiți simpli
  • 30 g pudră de cacao
  • 2 linguri zahăr pudră
  • o lingură esență de rom
  • 240 ml lapte

Ingrediente pentru cremă:

  • 350 g mascarpone
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 100 g nucă de cocos
  • o lingură esență de vanilie

Mod de preparare:

1. Pentru blat, mărunțim biscuiții. Adăugăm zahărul, esența de rom, pudra de cacao și laptele călduț. Amestecăm foarte bine până la omogenizare. Turnăm compoziția obținută pe o folie alimentară.

2. Într-un bol separat, amestecăm crema mascarpone cu zahărul, nuca de cocos și esența de vanilie. Mixăm bine, pe urmă tapetăm stratul de biscuiți, cu crema obținută.

3. Formăm rulada, pe urmă o așezăm la frigider pentru 2-3 ore.