Prăjitura Kinder Bueno – Un deliciu pe care trebuie să-l faci acasă

Ingrediente pentru blat:

  • 8 albușuri de ou
  • 10 linguri zahăr
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri pesmet
  • 1/2 plic praf de copt
  • 120 g miez de nucă
  • 400 g Nutella
  • 250 g biscuiți

Ingrediente pentru cremă:

  • 8 gălbenușuri
  • 200 g zahăr
  • 500 ml lapte
  • 3 linguri făină
  • 1 plic budincă de vanilie
  • 250 g unt
  • 2 linguri cacao

Mod de preparare:

1. Pentru blat, batem albușurile cu ajutorul unui mixer. Adăugăm sarea, zahărul și uleiul. Amestecăm bine până la omogenizare. Adăugăm făina amestecată cu praful de copt, pesmetul și miezul de nucă prăjit. Turnăm aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 20 de minute.

2. După ce s-a copt, tapetăm blatul cu Nutella și îl punem la frigider.

3. Pentru cremă, batem gălbenușurile cu zahăr. Adăugăm făina, praful de budincă de vanilie, laptele și punem compozița la fiert, pe foc mic. Amestecăm foarte bine, pe urmă luăm vasul de pe foc și adăugăm untul.

4. În jumătate din cantitatea de cremă, adăugăm pudra de cacao.

5. Scoatem blatul din frigider, îl tapetăm cu crema galbenă, pe deasupra așezăm un strat de biscuiți iar la final adăugăm crema de cacao. Decorăm cu frișcă și ciocolată.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!