Prăjitură cu nucă și budincă de vanilie – O combinație foarte reușită, de care te nu mai saturi

Ingrediente:

  • 200 g miez de nucă
  • 7 ouă
  • 7 linguri zahăr
  • 7 linguri apă
  • 2 linguri cacao
  • 5 linguri făină
  • praf de copt
  • 2 plicuri budincă vanilie
  • 500 ml lapte
  • 6 linguri zahăr
  • 1 pachet de unt
  • ciocolată dată prin răzătoare

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Adăugăm zahărul, gălbenușurile, făina și praful de copt. Amestcăm bine, pe urmă adăugăm pudra de cacao. Turnăm aluatul într-o tavă tapetată cu miez de nucă.

2. După ce s-a copt, tapetăm blatul cu crema de budincă (o facem conform insturcțiunilor de pe ambalaj). La final, decorăm cu ciocolată dată prin răzătoare.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!